Rólunk Termékek Promóció Árajánlatkérés Kapcsolat Kabdebó család

     A Kabdebó-Tip  kft. egy  1994-ben   alakult   román-magyar   vegyesvállalkozás, melynek részvényesei: András Zoltán, Orbán Kabdebó Levente és  András Levente.
Tíz alkamazottat  foglalkoztatunk.
    Fõ  tevékenységi  területünk  az ofszet-  és a digitális   nyomtatás    valamint   az  ezekkel kapcsolatos    kiegészítõ    munkák    (bígelés, perforálás, számozás,  hajtogatás,  ragasztás, kapcsolás, spirálozás, sarkítás, stancolás stb.)
  Négy íves ofszet nyomdagépünk van:
   - Heidelberg GTO 52V - B3-as négyszínnyomó
   - Heidelberg GTO 52ZP - B3-as kétszínnyomó
   - Heidelberg GTO 46 - A3-as egyszínnyomó
   - Itek 950 - B4-es egyszínnyomó
Minden gépünk alkalmas kiváló minõségû színes munkák kivitelezésére. Szükség esetén, a gépek megfelelõ kombinálásával, 5-6 vagy ennél is több színt tudunk nyomtatni ugyanarra a felületre. Sokéves  tapasztalattal   rendelkezünk  a  nyomdai elõkészítés terén. A legigényesebb munkákhoz is vállalunk fényképezést, grafikai tervezést, tördelést és színbontást. Kérésre a nyomatok felületét lakkozzuk vagy fóliázzuk.
    A színes fénymásolást és digitális nyomtatást Konica-Minolta Bizhub C452-es és C352-es gépekkel végezzük. Kis mennyiségü fekete-fehér sokszorosításokhoz Konica-Minolta 223-as gépet használunk.

Kabdebo

Kabdebo

Kabdebo

 
© 2010 kabdebo.ro | design by Modern Visual Graphics | programed by Lokopi Web